maanantai 14. joulukuuta 2009

Prinsessaa, taas.Prinsessa
malli: Prinsessapipo, Ullaneule 03/06
lanka: Gjestal Maija, värinro 248
kulutus: 50g
koko: 120s
puikot: 3mm


No niin. On sairastettu koko syksy. Mennyt ihan hämärässä huis vaan. Olin monta viikkoa neulomatta. Ehkä jopa pari kuukautta? Ravelryn puolella vinkattiin projektista, jossa neulottiin tiettyyn virolaiseen orpokotiin tietylle lapsella jotakin. Innostuin tästä oitis. Olen monena jouluna halunnut tehdä jotakin hyvää, mutta tähän asti se on jäänyt ajatukseksi. Nyt kuitenkin kun oli tiedossa lapsen nimi ja ikä sekä parilla lauseella mielenkiinnon kohteetkin, ajattelin että tää on mua varten.

Hieman kaiveltiin varastoja ja sieltähän löytyikin jotain pienelle prinsessatytölle. Malli on paljon neulottu Prinsessapipo. Mukaan pieneksi extraksi neuloin 4mm:n helmiä. Jokainen tyttö tarvitsee bling blingiä! Pakettiin sujahti mukaan kiiltokuvia ja karkkipussi sekä kortti. Toivon, että tämä paketti hymyilyttää aattona pientä kulkijaa. Ainakin pipoon on neulottu paljon lämpimiä ajatuksia!

Kiva ja helppo malli. Kiva ja helppo mallikerta. Viime vuonna tein kaksi pipoa, yhden kaulurin, kämmekkäät ja sen myssynkin. Puikoilla on vielä tulossa se huivikin. (Kyllä se joskus valmistuu!) Ei langassakaan valittamista ole. Maija on kiilannut ehdottomasti peruslankojen ykköseksi. Tämäkään väri ei narissut. Mahtava hintalaatusuhde! Suosittelen.

Ei kommentteja: