torstai 9. elokuuta 2012

Kiitokseksi

malli: Shetland Triangle Swahl (huivi)
Give a Hoot (lapaset)
Rinsessapipo (pipo)
menekki: huivi 150g, pipo 50g ja lapaset alle 100g
lanka: Gjestal Maija, värinro 234


Muutin vuoden alussa Savosta Kymenlaaksoon ja muuttotalkoot olivat aikamoiset. Jouduin jo ennen virallista muuttoa tulemaan tänne hoitamaan asioita uuteen kotiimme, enkä siten voinut olla pakkaamassa. Rakas äitini ja hänen hyvä ystävänsä S hoitivat pakkaamisen lähes kokonaan. S on ollut meillä aina paljon apuna, joten päätin kiittää häntä jotenkin.

Pöllölapaset olin luvannut neuloa jo aikoja sitten vaihtokaupaksi tilkkupeiton vanusta, mutta se oli jäänyt. Tiedättehän nämä neulojien tehtävien listat. Ne ovat pitkiä kuin gorillan käsivarret. Kun muutto oli ohi, päätin tormistautua. Ensin syntyivät lapaset, koska tiesin, että niihin menisi alle 100g ja halusin käyttää ylijäävän langan huiviin. Sitten neuloin huivin. En muista montako toistoa siinä oli. Mutta yltää noin kaulan ympärille. Tykkään itse pitää kolmiohuiveja juuri noin, että solmin huivin päät tuonne näkyville jäävän kolmion alle. (Ravelry muuten väittää, että tämä olisi jo kuudes Shettikseni! Voiko se olla totta?) Maijasta on ennenkin syntynyt Rinsessapipoja ja kun lankaa oli vielä se yksi 50 gramman kerä niin päätin täydentää setin sillä. 

Nämä olivat oikeastaan vaan tällaista vanhojen kertausta. Tuttu lanka, tutut menekit ja tutut mallit. Mutta niitä oli suuri ilo neuloa! Maija on minusta parhaita peruslankoja, joissa on hinta-laatusuhde kohdallaan. Siinä on myös isot värikartat ja sen saatavuus on uudessa kotikaupungissani hyvä.

Vanhoja valmistuneita neuleita on vielä kovalevyllä. Päivittelen niitä tänne vähitellen.

1 kommentti:

Hepsi kirjoitti...

Tosi kaunis setti!
Entäs kisuleiden kuvat? =)

Mulla on jonkunlainen vatsaflunssa, alkoi jo eilen illalla. Tänään en oo neulonut yhtään. Olethan sinä ihan kunnossa?