torstai 9. elokuuta 2012

Iina sydän vironvilla, osa II


malli: Leaving cuffs by Maria Olsson
lanka: vironvilla, luultavasti Aade Lõng Artistic 8/2
menekki: vähän reilut 30g
puikot: 2,5mm

Neuloin näitä rannekkeita toisetkin Pitsisukan innoittamana. Oikein nopea ja kiva malli. Nämä on vähän kapeat minun käsiini, mutta ranteeni nyt eivät olekaan kauhean sirot. Nämä vihreät menevät aikaisemmin esitellyn Bitterrootin kaverina sedän vaimolle (vilkutus!), kun sitä lankaa jäi vähän yli. Linkin kautta näkyvät violetti-punaiset lähtevät vaihdossa Pohjois-Suomeen. (Olisin laittanut niistäkin kuvat tähän, mutta en löydä niitä kuvia mistään!)

Tykkään ihan hurjasti pitsineuleesta ja etenkin lehtipitsistä. Se on kaunista ja helppoa muistaa ulkoa. Voisinpa tehdä itsellenikin tällaiset vähän paksummasta langasta. 

Minua on houkuteltu Hepsin toimesta lankamatkalle Tallinnaan. Meille kuitenkin muutti eilen uusi kissa, joten nyt taitaa jäädä Tallinnat väliin. Josko nämä neulovat toverini Hepsi ja Pitsisukka toisivat sitten minulle vironvillaa. On se vaan niin kivaa lankaa, tykkään ihan mahdottoman paljon. Vielä minulla on yksi vyyhti tuollaista violettisävyistä tähteenä. Mitähän siitä neuloisi? Lisäksi on jämistä tulossa Baktus miehelle. 

En tiedä, tohtiiko tässä tätä edes ääneen sanoa, että niin minä vaan höyrähdin siihen Kesäyön Hullutukseen. Kehnostihan siinä kävi, vaan ei se mitään. Nyt on ainakin niitä keskeneräisiä! Mieli vaan haikailee uusien neuleiden perään. Kolme paria nopeasti valmistua sukkia on kesken, että ne nyt varmaan teen valmiiksi ainakin. Katsotaan sitten, mitä lopuille tapahtuu. (Valmistuneet asiat olivat tiskirättejä tarpeeseen ja kaksi paria vauvansukkia, joita en raaski antaa pois. Ennen kuin sukulaistädit pyörtyy, niin lienee lisättävä, että meille ei ole tulossa vauvaa.)

Kiitos Hepsin, tämä blogi päivittyi nyt! Palataan taas!

Ps. Minulla on uusi kamera, kuten kuvasta huomaa. Joten ehkä tähän bloggaamiseenkin tulee nyt uutta potkua. Mene ja tiedä.

1 kommentti:

Hepsi kirjoitti...

Nää on niin kauniit! Luonnossakin!

Kisuleita tahtoo nähdä hän... =)