keskiviikko 6. lokakuuta 2010

Hollywood-viikot

Tämän tanssijan nilkka on ollut nyrjähtänyt. Ei ole suunnitelmatkaan oikein onnistuneet. Olen pyöritellyt haastetta edes ja takaisin, tulematta oikein mihinkään tulokseen. Eikä ole huvittanut mitään neuloa, kun takaraivossa on kuitenkin takonut Hollywood-viikko ja se kuuluisa pitäs tehdä jotain!

Sen päätin jo heti alkuun, että paidan neulon itselleni. En kuitenkaan oikein tiennyt, että mitä halusin. Paloista tehtävä, mutta siinä kaikki. Langat olisi kahteen paitaan jo olemassa, mutta ei niistäkään oikein kumpikaan suunnitelma iskenyt. Liian kesäistä, liian puuvillaista, liian bambuista. Liian kaikkea.

Selasin Ravelryn jonoa, sieltä löytyi muutama paita, joista tämä Dropsin malli valikoitui. Siinä kai kuitenkin joku klikkasi kuitenkin, kun en saanut lankoja tilattua. En olisi raaskinut alpakkaa ostaa niin paljon, joten ystävällinen Tui jo vinkkasi toisen vaihtoehdon. Kauppakin oli katsottuna, värikin jo. Mutta ei se sitten kuitenkaan ihan ollut sitä mitä halusin. Eikä se nettikauppakaan muuten toiminut omalla koneella.

Kuva: Drops Design

Kunnes tänään kaikki muuttui. Luukusta kolahti Novitan talven lehti. Ja yhdeksännellä sivulla minuun kolahti. Kiljuin melkein ääneen, että minun paita, minun paita. Ei ole enää Dropsin takilla mitään mahdollisuuksia kun tämän näin. Pieni pitsilisä ja vähän bling blingiä - tämähän on täydellinen neule. Eikä tarvitse edes lähteä Citymarkettia tahi Tokmannia pidemmälle lankakauppaan. Mahtavaa, mahtavaa. Tätä lähdetään sitten tahkoamaan. Toivotaan, että kunto riittää!


Kuva: Novita


Ei kommentteja: