maanantai 27. syyskuuta 2010

Sukkaputki, osa 1Jotta pikkusisko nukkuisi jalat lämpöisinä
malli: peruspera, koko 39
lanka: Novita TicoTico, värinro 852
menekki: 60g
puikot: 2,5mm

Juuri kun pääsin kehumaan, etten neulo sukkia, niin aloitan sukkaputken. Nämä valmistuivat puhelinsoiton jälkeen. Sisko soitti ja kertoi, että varpaita paleltaa öisin. Eihän sitä isosisko voi sellaista sallia eikä pyyntöä ohittaa.

Ihan perusperussukkaa, hollantilainen kantapää ja sädekavennus. Värit osui just eikä melkein kohilleen molemmissa sukissa. Ne on täysin identtiset. Valitettavasti minulle ei ole kuvaa vakuudeksi. Sukista tuli hieman liian isot. Äiti enkä minä tajunnut että sisko on pienijalkaisin meidän perheen naisista. Mutta hän vakuutti ettei se haittaa, kun tulevat unisukiksi. Minä olisin kyllä pienentänyt ne...

Sitten vähän SYTYCKiä kanssa. Eilen kolahti se pelätty ja odotettu haaste. Kohdalleni napsahti popping & locking. Taisin ihan itse sinetöidä kohtaloni edellisellä bloggauksella. Paitaa siis, itselle. Harkitaan vielä tyyliä ja mallia. Varastossa on kahdet paitalangat, joista toisista se pitää syntyä. Uutta ei tätä varten hankita. Ehkä. Pitää jättää pieni takaportti kuitenkin. Aivot surraa, Hollywood-viikko on alkanut. Sitten pitää kai mallitilkkuilla. Huh, alkoi jo pelkkä sana ahdistaa.
3 kommenttia:

hillanen kirjoitti...

Ihanan värikäs sukka :) Siulle on miun blogissa tunnustus :)

Iina Kraak kirjoitti...

Kiitos tunnustuksesta!

Depla kirjoitti...

Ohhoh, onpas meillä saman väriset (ja muutenkin näköiset) blogit :D