perjantai 9. lokakuuta 2009

Syys

Syksy tuli. Tietokone hajosi. Olen netitön ja neulomisinto sekä -taito tuntuu olevan siitä kiinni. Onhan mulla toki ohjeita iso pino tulostettuna. Mutta kun ei pääse katsomaan miten muut on toteuttaneet, millä puikoilla, mistä langasta. Siten ei saa vahvistusta että onko tää mun väri nyt hyvä, pitäiskö sittenkin ottaa vähän pienemmät puikot. Entä onks tää ohje nyt käypä ja mitä jos tässä onkin jotain, minkä oisin saanut tietää jos olisin lukenut Ravelrya! Voi elämä, kyllä on mennyt hankalaksi. Minäkö muka neulehifistelijä? Pah.

Jotain on kuitenkin tapahtunut. Huivi on tulossa Maijasta (tämä väri muuten on sitä narisevaa sorttia). Kotona tapahtui myös suursiivous. Kolme jätesäkillistä tavaraa lensi kuuseen. (Oikeasti kierrätin ne kyllä kiltisti ja toimitin asianmukaisiin keräyspisteisiin.) Vaihdoin hieman järjestystä myös ja nyt kotona virtaa feng ja shui. Verhot vielä puuttuvat ja pari jotain, jotka olisivat _se_ juttu. Tiedättehän.

Tämä tunnelma kuva on pari iltaa sitten napsastu. (Klik klik ja näet sen kokonaan!) Ihanat, lämpimät liekit monistuvat ikkunan kautta. Kyllä tässä tunnelmassa on hyvä nauttia kirpeästä syksysäästä, joka vuotaa ikkunoista sisään.


3 kommenttia:

Outi kirjoitti...

ihana kuva! syksy on paras.

Tui kirjoitti...

Joo, kynttilöitä <3

Minna kirjoitti...

Syksyssä parasta on juurikin pimenevät illat & kynttilät. Kaunis kuva! Mulla on Iina-ikävä!