sunnuntai 26. huhtikuuta 2009

KevätkissaKevätkissa
Malli: Pajunkissapipo, Ullaneule 01/08
Lanka: Rowan Wool Cotton, väri SH910
Kulutus: 57g
Puikot: 3mm
koko: 92s
Huivi: KappAhl

Valmistuipa itsellekin tämä piponen. Otti kolme viikkoa. Miten voi näin pieni työ tökkiä niin pahasti? No siten, ettei huvita yhtään neuloa. Mutta nyt on valmista ja juuri oikeaan aikaan. Pari viikkoa kun olisi vielä pitkittynyt, tuskin olisi ollut enää kelejä pitää. Eilen työhuoneen mittari näytti +32, siihen paistaa aurinko.

Tykkään lopputuloksesta aivan mielettömästi. Sopii hienosti hiusten väriin ja kaupasta ostettuun huiviin. Sopiva juuri näille keleille. Suojaa viimalta, muttei ole liian kuuma. Vaikka otsa vähän hikoaisi, niin ei tunnu kostealta. Eikä kutita! Tämä lanka on unelman pehmeää ja ihanaa neuloa. Jos olisin rikas, kylpisin tässä.

Samat muutokset kuin edelliseen. Kaikki oikeat neuloin takareunoista, pajunkissat jollain ihmetavalla, jolla ei tule reikiä. Ylimääräisiä kerroksia sinne tänne koska tiheyteni oli todella pielessä.

Vannoin etten tee tällaista ihan vähään aikaan. Mutta kuinka ollakaan toinen pienipäinen oli nähnyt ensimmäisen pienipäisen pipon. (Terveisiä vaan!) Ja tietysti tämä isopäinen lupasi sitten laittaa puikot huiskimaan. Ei kahta ilman kolmatta, tai jotakin. Lisää lankaa Englannista siis tulossa!
1 kommentti:

Mari,Prosessineuloja kirjoitti...

Oho, täälläkin on podettu -tai otettu- neuletaukoa. Totta, että tekemisen pitää olla kivaa! Jotankinmulla on vain inspis hajonnut liian moneen projektiin. Happy knitting!