torstai 26. maaliskuuta 2009

Kiitos avusta!
Morsian
malli: Lace ribbon scarf
lanka: Novita Bambu, väri 011
kulutus: 135 g
koko: 20cmx135cm, 20 toistoa


Tämä huivi matkaa Lappeenrannan suuntaan kiitokseksi avusta. Elämäntilanteen muuttumiseen liittyi muutto. Halusin neuloa muutossa suurena apuna olleelle ihmiselle jotakin kiitokseksi. Olen neulonut tämän mallin aikaisemmin viime kesänä ystävälle syntymäpäivälahjaksi. Tykästyin kovasti ja kiitosneuletta miettiessäni tämä malli tuli mieleen.

Kirkas ja puhdas valkoinen toi mieleen morsiamen. Siitä tämän kertaisen huivin nimi. Toivon, että on saajalleen mieluinen ja pääsee kovaan käyttöön.

Tämän valmistumista on hieman hidastanut ärsytys lankaa kohtaan. Neulepinta on kivaa ja laskeutuu kauniisti. Mutta neulominen ei ole niin kamalan miellyttävää. Lanka halkeilee helposti eikä palaudu takaisin. Onneksi minulla ei ole tätä lankaa kuin reilun kilon verran varastossa...

Itsellenikin haaveilen tätä huivia. Ohjetta kapeampana (ehkä vaan kolme "raitaa"?) ja tosi pitkänä. Taitaa vaan mennä tovin ennen kuin seuraavan kerran tekee mieli tätä mallia neuloa. Vaikka työ etenee joutuisasti, on minusta aina muutaman erilaisen rivin mallikerta puuduttavaa neulottavaa.

Ei kommentteja: