perjantai 11. maaliskuuta 2011

Rakkautta raitoinaRakkausraita
malli: Noro Striped Scarf by Jared Flood
lanka: Novita Puro, värinro 614
menekki: alle 200g
puikot: 4mm

Rakkausraita vol 2
malli: Turn A Square by Jared Flood
lanka: Novita Puro, värinro 614
menekki: vähän alle 50g
puikot: 4mm

Huhuu, elossa ollaan! Tässä nämä JOULUlahjat. Lisänä oli vielä raidalliset lapaset, mutta ne olivat jo sen verran nyppyyntyneet kun olin kameran kanssa läsnä, ettei niistä ole julkaisukelpoista kuvaa. Koko talven ovat olleet käytössä ja siis ilmeisen pidetyt. Väri osui ihan nappiin! Ihana neuloa, jotakin joka onnistuu. (Purosta sen verran, että minusta ihan peruskiva lanka. Eikä se nyppyynny jo neuloessa niin kuin ilkeät tahot väittävät. En ehkä mitään isompaa käyttöneuletta tekisi, mutta aikuisten asusteissa menee kyllä täysin. Sen nyt arvasi, että lapasissa hieman nyppyyntyykin ja se on minusta ihan sallittua!)

Tuossa huivissa meni vähän hassusti nuo raidat. Neuloin suoraan keriltä, en kikkaillut yhtään. Ensin tuli nättiä raitaa, mutta sitten meni vähän tuollaiseksi liukuvärjätyksi. Vaan eipä tuo ole tuntunut käyttöä haittaavan.

Pipo on kiva perusmalli, sopii miehelle ja naiselle. Ohje on helppo jos taitaa vähän englantia, suosittelen kaikille. Tämä oli toinen ja itselleni tikuttelin vielä harmaasta purosta samanlaisen. Tosin sitä en raidoittanut vaan neuloin suoraan kerältä. Tämän lähemmäksi samanlaisia tuulipukuja ei toivottavasti ikinä päästä.

Neuleplääh tuntuu täällä jatkuvan. Neulon Annista ja meinasi järki lähteä niiden nyppysten kanssa. En ole ikinä neulonut mitään yhtä vaativaa. Niistä kikoista sitten enemmän kun saan sen valmiiksi. Pitsikuvio on valmis, nyt vaan pitäisi saada inspiraatio sileän osuuden neulomiseen.

Lisäksi puikoilla on yksi hyshysneule, josta myös kuvia lähiviikkoina. Joojoo, taas se lupailee. Mutta nyt mä yritän ihan oikeasti palata aikaisemmin paikalle. On tuo kevät sen verran kiva juttu.

Tänään ostin uuden kevättakinkin ja eihän minulla ole siihen sopivaa huivia ja pipoa. Ehdotuksia malleista otetaan vastaan. Joku pitsipitsi voisi olla kiva pitkästä, pitkästä aikaa.

Voikaa hyvin ja neulokaa itsenne onnellisiksi! Aurinkoisia ajatuksia täältä sinne. :)

Ei kommentteja: