sunnuntai 23. toukokuuta 2010

Toukokuu on huivikuu, osa 1Blueberry, Blackberry,
Strawberry, Raspberry

malli: Lacy Baktus by Terhi Montonen
lanka: Noro Kureyon Sock, S240
menekki: 95g
puikot: 3mm

Ensimmäinen (ja todennäköisesti viimeinen) Norokeräni muotoutui tällaiseksi huiviksi. Värit ovat mielettömät ja siksi mahdottomat kuvata. Värit vaihtuvat toinen toistaan ihanampiin. Vaikka rehellisyyden nimissä täytyy sanoa, että on siellä yhdessä kohtaa napanöyhtän väristä, jota saksin pikkaisen pois. Entä lanka sitten? Ensin en tykännyt. Ylikierteistä, erittäin epätasaista ja jotenkin jähmeää neulottavaa. Sitten aloin pitää ja sitten ehkä rakastuin. Mutta en kuitenkaan niin paljon, että hintalaatusuhde olisi minulle kohdillaan. Onpahan ainakin kokeiltu!

Käyttöä tälle huiville tulee syksyllä varmasti paljon. Kun tämä kesä nyt tuli vähän puskasta, niin tuskin hetkeen pääsee koekäyttöön. Tämän mallisia voisi tehdä enemmänkin. Vaikuttaa kivalta ja käyttökelpoiselta. Itse kun pidän kolmiomallisista enemmän kuin suorakaiteista, ne istuvat minusta kauniimmin.

Ihan symmetristä tästä ei tullut. Neuloin kai jossain vaiheessa hieman väärin. Mutta väliäkös tuolla. Sain lähes kaiken epäsymmetrisyyden pois, kun pingotin taitettuna. Tykkään kovasti lopputuloksesta, se on tärkeintä.


Ei kommentteja: