keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Joululahjat, osa II

malli: Sophie by Ysolda Teague
lanka: Sirdar Snuggly Baby Bamboo DK, värinro  132
menekki: alle 2 kerää
puikot: 3mm
 vasemmanpuoleinen pupu: IKEA
oikeanpuoleinen pupu: Pentik

Tämä kuvan ottaminen otti vähän aikaa. Pupu sen sijaan neuloutui hyvinkin sutjakkaasti. Olisiko kokonaisuudessaan mennyt kaksi iltaa. Kiitos Ysoldan mainion ohjeen! Pupussa ei ole yhtään ommeltavaa saumaa, kaikki jäsenet neulotaan paikoilleen. Ohjeessa on hienot kuvat sitä varten. Tämän  helpompaa ei neulominen oikeasti voi olla! 

Lanka oli mukavaa ja sitä riitti alle kaksi kerää. Ei siitä jälkimmäisestä kerästä paljoa jäljelle jäänyt mutta nöttönen kuitenkin. Täytteenä on lyttyyn nukuttu tyyny. Joten sen voisi kai hienopesussa pestäkin? Meillä tämä nyt ei kuitenkaan istu kuin ikkunalaudalla niin ei likaamisen kohteeksi joudu. Mitä nyt innokas kissa käy päätään siihen hieromassa ja tiputtaa sen sitten lattialle. Lämpöiset suosittelut pienille kesälomaviemiseksi.

Ysoldalla on muitakin pehmoja, ne löytyy ainakin Ravelrystä. Itsellä on jo nallekarhun ohje ostettuna ja se hyppää puikoille ihan lähiaikoina. Saajakin on jo tiedossa! On taas tulossa pari pientä lähipiiriin niin pääsee neulomaan pikkuisia nuttuja. Olen vain sen verran taikauskoinen, etten uskalla vielä aloittaa. Katsellaan sitten kun pikkuinen on masun tällä puolen. 

1 kommentti:

Hepsi kirjoitti...

Suloinen pupuliini!